Asistenta debitori

In cazul in care ai restante cesionate si administrate de catre Top Factoring, trebuie sa stii ca ceea ce iti doresti tu, ne dorim si noi: un viitor fara datorii! Daca ai bunavointa si iti respecti promisiunile fata de noi, situatia ta se rezolva pe cale amiabila, iar viitorul dorit prinde contur. Reprezentantii nostri vor sa te ajute, dar tu vrei?

Trimite-ne formularul potrivit si arata-ne ca si tu iti doresti un viitor fara datorii!


Pentru un viitor fara datorii, stim ca ai nevoie de o sansa! Noi iti oferim posibilitatea de a solicita o reducere a debitului, urmand ca dosarul tau să intre in analiza. Completeaza formularul de mai jos, iar consilierii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

  Acesta se afla pe notificare in partea dreapta.
 

Propune tu valoare ratei lunare pe care o poti achita, iar consilierii nostri te vor ajuta să obtii acordul. Trebuie sa stii ca sansele aprobarii pot creste, daca ne dovedesti bunavointa si seriozitatea ta. Pentru un viitor fara datorii, spune-ne ce rata iti doresti!

  Acesta se afla pe notificare in partea dreapta.
 

Suntem alaturi de tine in calatoria spre o viata fara datorii! Ajuta-ne si tu sa ne imbunatatim, spunandu-ne sugestiile tale.

Parerea ta este importanta pentru noi!

 

Asigura-te ca datele platii efectuate de tine ajung rapid in evidentele noastre. Astfel, castigi timp pentru rezolvarea dosarului tau si te asiguri ca plata ajunge pe dosarul tau! Confirmarea platii poate fi efectuata prin e-mail sau fax, insa cea mai rapida si confortabila metoda este in mediul online, utilizand formularul de mai jos.

  Acesta se afla pe notificare in partea dreapta.
  Locatia in care s-a efectuat plata, de ex. Bucuresti, sucursala Raiffeisen Bank Dorobanti.