Top Factoring, pentru planuri de viitor fara datorii.

Compania noastra iti ofera servicii financiare de inalta calitate. Suntem membri ai Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale si ne angajam sa asiguram un management inteligent al creantelor neincasate, prin colectarea debitelor intr-o maniera corecta.

Calitatea serviciilor noastre se bazeaza pe mai multe principii, care ne si reprezinta.

  • Oferim solutii adaptate nevoilor clientului.
  • Venim in intampinarea debitorilor cu solutii personalizate adaptate nevoilor acestora.
  • Avem grija fata de problemele si necesitatile clientului.
  • Purtam un dialog corect, deschis si cinstit cu debitorii.
  • Personalul nostru utilizeaza instrumente performante.
  • Incercam sa fim cat mai flexibili si sa cautam solutii eficiente in rezolvarea situatiilor contractuale.

Abordam in egala masura promovarea serviciilor de management al creantelor neincasate, cat si cumpararea de portofolii de creante.

Istoric

Ne-am infiintat la inceputul anului 2006 si am reusit intr-un timp scurt sa ne impunem pe piata colectorilor de creante neincasate printr-un portofoliu important de clienti, construit si asigurat din telecomunicatii, banci, utilitati etc.

Principalul actionar este Reconstruction Capital II Limited ("RC2"), un fond de investitii listat la Bursa din Londra si administrat de New Europe Capital, iar actionarul minoritar este managementul local.

Ne dorim sa abordam de fiecara data debitorii prin metode corecte care sa-i sprijine in dobandirea unei discipline financiare si ne adaptam nevoilor clientilor nostri, punandu-le la dispozitie servicii inteligente de recuperare debite.

Vrem sa devenim cea mai flexibila metoda pentru debitorii care isi doresc un plan de viitor fara datorii si cea mai eficienta solutie pentru colectarea creantelor neincasate ale clientilor nostri.

Respectam prevederile legii 677/2001 cu privire la "protectia datelor cu caracter personal", si onoram valorile AMCC, asigurand integritatea morala a debitorului printr-o maniera de abordare corecta. Suntem transparenti fata de autoritatile statului, client si debitor, si garantam securitatea si confidentialitatea datelor clientilor nostri printr-un sistem informatic complex completat de o politica stricta de personal.