Echipa

Echipa Top Factoring iti ofera oportunitatea de a-ti realiza planuri de viitor fara datorii.

Iti punem la dispozitie o echipa formata din specialisti in domeniul colectarii creantelor, cu o mare experienta in domeniu si cu flexibilitate in oferirea de solutii adaptate nevoilor specifice clientilor.

Angajatii Top Factoring participa constant la traininguri si cursuri de specialitate pentru o imbunatatire continua a performantelor.

Mesaj Director General

Bun gasit,

Atunci cand aud de colectare debite marea majoritate a oamenilor se gandesc la un concept cu conotatii negative. Misiunea principala a Top Factoring este de a schimba aceasta perceptie, de a oferi sprijin profesionist in educatia financiara a celor care, din diverse motive, temporar au ajuns intr-un moment delicat din punct de vedere financiar. Aceasta dorinta este in deplina conformitate cu valorile, principiile si viziunea companiei noastre.

Suntem pe deplin constienti ca avem o responsabilitate majora fata de toti Partenerii nostri de afaceri, fie ca vorbim despre Clientii care ne incredinteaza spre rezolvare un anumit tip de situatii financiare, fie ca vorbim despre debitorii pe care ii ajutam sa isi rezolve impasul financiar actual.

In egala masura avem o responsabilitate crescuta fata de proprii nostri angajati, pentru care am proiectat o serie intreaga de politici pentru a-i atrage si a-i dezvolta pe cei mai buni oameni.

Cu incredere,
Catalin Neagu