Termeni si conditii utilizare site

Site-ul www.topfactoring.ro este site-ul oficial al societatii TOP FACTORING SA si este, impreuna cu intreg continutul sau si materialele incluse in acesta, proprietatea sus-zisei entitati.

Site-ul Top Factoring este un portal web de prezentare a serviciilor societatii, continand de asemenea informatii importante si utile cu privire la activitatea de colectare a creantelor, la drepturile si obligatiile debitorilor, la indeplinirea de catre Top Factoring a dispozitiilor legislatiei referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal etc.

Top Factoring detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor continute in site, precum si asupra marcilor, logo-urilor sau sloganelor cuprinse in acesta. Drepturile Top Factoring sunt protejate potrivit legislatiei romane si europene privind drepturile de autor si proprietatea intelectuala, Orice reproducere, copiere, distribuire, publicare sau utilizare neautorizata de catre Top Factoring, indiferent de forma in care aceasta se manifesta si indiferent de persoana care o savarseste fara a avea acordul prealabil al Top Factoring este strict interzisa si se pedepseste conform legii.

Utilizatorii pot folosi continutul site-ului doar in scop privat, pentru a lua la cunostinta informatiile continute pe site sau pentru a uza de facilitatile puse la dispozitie de catre acesta, in masura in care fac parte din categoriile de destinatari ale acestor facilitati. Este interzisa si se sanctioneaza conform legii indepartarea, adaugarea sau alterarea continutului site-ului, materialelor continute de acesta, a marcilor, logo – urilor sloganelor etc. De asemenea, se interzice si se sanctioneaza conform legii modificarea, publicarea, transmiterea, sau retransmiterea materialelor, marcilor, logo-urilor, sloganurilor continute de site, precum si a altor materiale, slogane, marci sau logo-uri realizate prin utilizarea materialelor cuprinse in continutul site-ului.

Top Factoring are dreptul, fara a putea fi tinut raspunzator fata de nicio persoana care s-ar considera indreptatita sa pretinda atragerea unei asemenea raspunderi, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni din continutului site-ului, materiale, logo-uri, marci, sloganuri etc. Totodata, Top Factoring va putea restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al site-ului. Este posibil ca accesul utilizatorilor la anumite facilitati oferite de site sa fie conditionat de inregistrarea cu anumite date de identificare si parola. Recomandam utilizatorilor inregistrati sa ia toate masurile pentru protejarea parolei si sa nu dezvaluie nimanui aceasta parola. Top Factoring nu va solicita niciodata parola conturilor utilizatorilor prin mesaje adresate prin posta electronica sau telefon. Top Factoring este exonerat de orice raspundere in situatia in care continutul informatiilor aflate in contul utilizatorului inregistrat este accesat de persoane neautorizate. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca Top Factoring ia toate masurile pentru protectia si securitatea continutului site-ului, insa accesarea neautorizata care depaseste barierele de securitate in mod rezonabil impuse de Top Factoring este strict responsabilitatea autorului acestei accesari. Site-ul Top Factoring poate contine trimiteri la pagini externe, fie pentru a usura accesul la informatii complete si corecte pentru utilizatori, fie in temeiul unei obligatii care ii revine in temeiul legii. Top Factoring nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau si nici nu raspunde in situatia in care aceste pagini nu pot fi accesate de catre utilizatori din motive care nu tin de Top Factoring.

Site-ul Top Factoring are caracter informativ pentru utilizatorii sai. In niciun caz Top Factoring nu va raspunde pentru eventuale inadvertente cu privire la informatiile prezentate in site. Informatiile complete, corecte si detaliate se pot obtine de catre utilizatori prin abordarea directa a Top Factoring, conform coordonatelor continute in rubrica Contact din cuprinsul site-ului.

Reclamatiile, Sugestiile sau sesizarile privitoare la site si utilizarea acestuia se vor realiza in forma scrisa, conform coordonatelor continute la sectiunea Contact din acest site.Reclamatiile, Sugestiile sau sesizarile care nu cuprind cel putin numele si prenumele petitionarului, una sau mai multe coordonate de contact si o scurta descriere a problemei intampinate nu vor fi luate in considerare.

Utilizarea acestui site si a informatiilor continute in sectiunile sale, precum si a facilitatilor puse la dispozitie pe site presupune acordul implicit al utilizatorului cu privire la continutul Termenilor si conditiilor prezente, al caror continut poate fi modificat oricand de catre Top Factoring. Modificarea devine efectiva in momentul publicarii pe site.